За жал, Скопје е на лошо 10-то место во светот (ВИДЕО)

Еден познат блогер од Србија на неговиот youtube канал направил видео со топ 10 најзагадени градови во светот. Неговата анализа која ја направил комбинирајќи податоци од многу релеванти организации кои го мерат квалитетот на животната средина, освен Скопје на листата се наоѓаат и градови од Индија, Кина, Саудиска Арабија итн.Погледнете го ефектот од загадувањето.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари