НАЈЈАКО: Не е фотомонтажа, оргинална слика е (ФОТО)

Оваа фотографија не е фотомонтажа, оргинална слика е.

Направена претпладнево во Скопје, на булеварот кој од Драчево води кон Кисела Вода. И поставена на групата Ѕид на сообраќајниот срам.

Поврзани

Најнови вести

Коментари