Малку сонце, и тие се веќе во бикини

Кога Швеѓанка ќе дојде во Скопје, се соблака одма

Неколку млади девојки го искористија сончевото време да фатат малку боја пред да се вратат во својата земја.

Иако за бројните минувачи беше необично, четирите девојки на сред улицата „Алберт Швајцер" се соблекоа по долна облека и уживаа во сончевите зраци.

Девојките се туристи од скандинавските земји сместени во околните хостели близу комплексот клиники „Мајка Тереза"

Поврзани

Најнови вести

Коментари