ЈП Паркови и зеленило

Ќе се сечат сувите дрвја во Чаир

Екипите на Одделението за дрвореди на ЈП "Паркови и зеленило" в понеделник и вторник ќе извршат сечење и кастрење на суви и оштетени дрвја во општина Чаир

Како што информираат од ЈП Паркови и зеленило, во понеделник ќе се работи на улиците "Благоја Паровиќ", "Вуковарска" и "Крсте Асенов", а во вторник на улиците "Лазо Трповски", "Македонско-косовска бригада" и "Методија Митевски".

Поврзани

Најнови вести

Коментари