ЈП „Паркови и зеленило"

Ќе се кастрат сувите дрвја во Ново Лисиче

ЈП „Паркови и зеленило"- Скопје информира дека утре ќе вршат кастрење дрвја во населбата Ново Лисиче и на улицата „Самоилова"

- Акцијата на кастрење суви дрвја продолжува и наредниот период, како тековна работна активност на одделението „Дрвореди", соопшти ЈП „Паркови и зеленило".

Поврзани

Најнови вести

Коментари