МКЦ-Скопје

Јавна дебата за загадувањето на воздухот

Јавната дебата за загадување на воздухот е организирана како завршница на Светската недела на вселената и е поддржана од програмата „NASA Datanauts", во рамките на Open NASA.

 Во Младинскиот културен центар во Скопје денеска ќе се одржи јавната дебата на тема „Не оставај на друг, дојди за чист воздух" на која ќе учествува и заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули.

Јавната дебата за загадување на воздухот е организирана како завршница на Светската недела на вселената и е поддржана од програмата „NASA Datanauts", во рамките на Open NASA.

Поврзани

Најнови вести

Коментари