ФОТО: Ова е само наше Скопје

Секојдневно сме сведоци на најразлични сообраќајни прекршоци.За дел од граѓаните на главниот град како да не важат законите.Паркираат каде стигнат, поминуваат на црвено...Еве неколку несекојдневни ситуации забележани од случајни минувачи низ градов.

Поврзани

Најнови вести

Коментари