В ПОНЕДЕЛНИК

Делови од Карпош и Кисела Вода без струја


Дел од корисниците од улицата "Букурешка" во општина Карпош в понеделник, од 8:30 до 10:30 часот ќе останат без електрична енергија

Во периодот од 9 до 15 часот без струја ќе бидат дел од жителите од улицата "Дичо Петров" во општина Кисела Вода.

Како што соопшти РЦУК - Скопје, прекините се поради инвестиции во електросистемот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари