Утре

Дел од Усје без вода

Општина Кисела Вода информира дека утре од 08:30 без вода ќе останат дел од жителите во населбата Усје

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот со водоснабдувањето ќе биде поради дефект на улицата „1" бб до Пумпената станица Усје, во населбата Усје. Жителите ќе бидат без вода се додека екипите на ЈП Водовод и канализација не завршат со работата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари