Технички зафати

Без вода дел од Центар

Без вода утре од 9 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од Музичко училиште, Уставен суд, Комерцијална банка и околните објекти на улица „Црвена скопска општина" во општина Центар

Прекинот е поради изведување на водоводен приклучок со пречник 300 милиметри на улица „Црвена скопска општина", кој требало да биде извршен денес, но поради немање на услови за работа е одложен за утре.

Поврзани

Најнови вести

Коментари