Утре

Без струја делови од Гази Баба, Ѓорче, Сарај и Шуто Оризари

Од 8:30 до 10:30 часот утре без електрична енергија ќе останат корисниците на Телеком од улицата „Перо Наков" и бензиската пумпа „Крип Транс" во општина Гази Баба

Во периодот од 8:30 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од селото Волково, подулици со броеви 24, 58, 60, 72, 74, 76, 78 и 80 во општина Ѓорче Петров.

Од 9 до 15 часот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од селата Семениште и Чајлане, општина Сарај и дел од корисниците лоцирани на улиците „Пелагонија", „Брсјачка буна" и „Злетовска" во општина Шуто Оризари.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради инвестиции во електросистемот. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари