Видео од запросувањето на Сител

30-10-2013

Во денешната емисија “Се или нешто” јавноста беше сведок како Марио ги изненади сите присутни во студиото, а особено неговата …

Пожар во ГТЦ, изгоре дуќан

10-01-2013

Утринава изби пожар во еден од угостителските објекти лоцирани на вториот кат од Градскиот трговски центар. Нема повредени во пожарот. …

Боки 13 згодна дроља на денот

28-06-2010

Популарниот блог за познати Dlisted објавил натпис за нашиот Боки 13, каде што тој е претставен како “Згодна дроља на …

Полукрвниот принц

27-03-2009

Кога стигнаа во ходникот, видоа дека само неколку ученици успеале да се запишат на нивото ОИВТ. Очигледно Креб и Гојл …

Клуб на миленичиња

26-03-2009

Хари во голем дел од последната недела од училишниот распуст се обидуваше да проникне во значењето на однесувањето на Мелфој …