Претседателот на ВМРО –ДПМНЕ, Христијан Мицкоски побара од претседателот на СДСМ да се изјасни во врска со предвремените парламентарни избори.

Премиерот Заев рече дека не е вистина она што го зборува Мицкоски во врска со поднесена иницијатива за предвремени избори поднесена од опозицијата.

55
loading...

Најчитани вести