Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во врска со средбата за осумтемина пратеници рече дека се сретнале да се презентираат нивните принципи за Законот за јавно обвинителство и на тој начин практично сакал да бидат запознаени со сето тоа. На прашањето дали овие лица кои беа членови на опозициската партија, Мицкоски повторно би ги вратил назад, тој одговори потврдно.

„Никогаш работите во политиката не се невозможни и би бил незрел политичар ако кажам дека е тоа не, апсолутно дека може да се вратат. Во политиката се е дозволено", истакна Мицкоски.

1
loading...

Најчитани вести