Обвинетиот Горанче Ангеловски Ќосето, кој беше осуден на казна затвор од 12 години, рече дека нема да бара да се брани од слобода, бидејќи во затвророт во Шуто Оризари му е добро и оти нема пари да се врати за Велес.

„Супер ми е со другарчињата во Шутка и така немам пари да се вратам во Велес оти не сум крадел“, рече со смеење Ќосето и изјави дека „нема други прашања“.

1
loading...

Најчитани вести