Денеска имаше метеж во „Нептун“ поради нивната акција Lucky Days, четири дена во кои повеќето производи се на попуст. Акцијата ќе трае до 18 март. Директорот за продажба, Гоце Боцески, ни кажа дека „Нептун“ веќе шеста година работи по овој терк и дека акциите ги прават, пред сè, за потрошувачите.

Тој додаде и дека за потрошувачите постои Happy-картичка, која секој може да ја добие во нивните продавници, а со неа секој може да добие дополнителни поволности при купувањето.

извор: Makfax

Најчитани вести