Пејачот Амар Гиле морал да лежи во болница цел месец затоа што му пукнал чир, а штом излегол од истата ја повредил и нога. Како што откриваат негови колеги, на Гиле во последно време цело време го следи малер.

-Пред месец дена со Гиле требаше да одиме на свирка во Македонија. Меѓутоа, само што се подготви за пат, многу го заболе стомакот. Веднаш беше на лекар и му беше откриен чир на стомакот. Не сум сигурен дали му пукнал, но имаше големи болки, месец и пол ништо не работевме, ги откажавме сите свирки, изјави еден колега на пејачот за Скандал.

-Само што се оперираше, играл тенис за рекреација па ја повредил нога. Невиден малер, додал тој.

1
loading...

Најчитани вести