Ерон Червенак од Лас Вегас, Невада, се ожени со својот смартфон и докажа поента која сите ние многу добро ја знаеме.

Имено, тој изјави дека неговата венчавка ќе ја сфатат како гест кој покажува колку големо значење им придаваме на нашите телефони и колкав дел имаат тие во нашите животи.

-Ние се поврзуваме со нашите телефони на толку многу емотивни нивоа. Се потпираме на нив кога сме осамени, потребни ни се за да не смират, заспијат, да не ослободат од негативните мисли и според мене, токму од овие работи треба да се состои една врска. До некаде врската со мојот смартфон била најдолгата врска што сум ја имал. Затоа решив да видам како е да се венчаш со телефон, изјавил тој.

Погледнете го следново видео кое ја прикажува оваа необична венчавка и размислете дали Ерон е во право.

1
loading...

Најчитани вести