Текстописец Милан Лача Радуловиќ, син на Марина Туцаковиќ и Александар Футе Радуловиќ, дете кое е родено, како што тој кажува на естрада. Како мал бил немирен, често им правел беља на познати личности кои доаѓале кај ниговите родители. Тој во емисијата “Нешто поразлично“ се присетил на некои свои бељи, па и тоа како покојниот Жељко Ражнатовиќ Аркан го нарекол холосексуалец.

- Тоа беше лудило. Се и сешто слушав за Аркан, и за да не направам некоја глупост, родителите ме изнесоа од дома, за да не бидам тука кога тој ќе дојде. Секако јас се вратив и веднаш му реков дека е воен злосторник, дека крадел бела техника, дека убивал луѓе. Пе**р. Тоа му реков. А тој на мене: “Ти си пе**р“. Потоа му одговорив: “Не ти си пе**р“. Аркан и јас имавме одлични односу. Имаше добар однос кон децата, што мене ми беше чудно. Јас сум единствениот кој на Аркан смеев да му кажам “пе**р“, се присетил Лача.

Со пејачот Харис Џиновиќ неможел да најде заеднички јазик.

- Харис беше дрк**ија, постојано нешто се бунеше, па му се изм**ав во виски – признал Лача.

Не му останал должен и на хрватскиот композитор Тончи Хуљак:

- Се работеше за некоја одлична работа во Хамбург со некоја издавачка куѓа, планот беше да продава песни за големи пари. Дојде човекот кај нас дома и остави акт-ташна, беше во стилот “Ма нема децата ништо да направат“, а мајками: “Подобро ти тргнија“. Братми и јас веднаш ја отворивме ташната, му нацртавме мустаки на Хитлер на пасошот, му ги искинавме билетите и така таа работа пропадна.

Лача, инаку од Белград се преселил најпрво во Скопје, а потоа во Нови Сад.