Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 10:00-11:00 часот ќе останат корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15). (општина К.Вода)

-во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат корисниците на с.Марино (поточно на почетокот на с.Марино делот кон с.Кадино). (општина Илинден), како и дел од с.Орман во истиот период од 09:00-15:00 часот. (општина Ѓ.Петров)

извор: Makfax