Како да беше вчера кога убавата и млада Анџелина Џоли ја играше улогата на Лара Крофт. Но, верувале или не, од тогаш поминаа скоро 20 години.

Ова нè направи љубопитни за тоа како изгледаат сега таа и другите познати личности кои беа славни во 90-тите, па затоа е направена оваа споредба на нивните настапи тогаш и сега.

Некои се промениле драстично со текот на годините, додека други направиле мали промени во нивниот изглед. Сепак, сè уште има некои што успеаја да останат скоро исти како порано.