Љубовницата на Душко Тошиќ се развеле од сопругот, инаку познат пејач Пеѓа Јовановиќ, кога дознал за нивната афера, меѓудругото и за романсата со фудбалерот.

Како што се дознава, новата девојка на српскиот репрезентативец, Ана Јовановиќ добро е позната во спортските клубови, но кога нејзиниот сопруг дознал за нејзините афери долко до развод. Инаку, љубовницата на Душко, Ана е доста активна на социјалните мрежи.

Таа поставува провокативни фотографии и покажува како живее на висока нога.

Инаку како што се дознава, Тошиќ не е единствен на кој оваа атрактивна дама му фрлила око и стартувала на социјалните мрежи. Таа често лајкува фотографии на спортисти воглавно фудбалери, а на некои им испраќа пораки на Инстаграм. На фудбалерот тоа не му смета, иако соиграчите кога дознале со кого тајно се гледа, го предупредиле, но тој на тоа не обрнувал внимание.

Од друга страна нејзиниот бив сошруг е ценет и почитуван во музичките кругови, каде што често настапувал по белгратските клубови, соработува со многу