По Вардар можеби не пловат кајчиња, ама затоа пловат автомобили, и тоа со запалени светла. Најновото видео е направено доцна синоќа некаде околу 23 часот во центарот на Скопје, кај Камениот мост.

Не е познато каде и како возилото завршило во реката.