Колку жените можат да бидат пакосни покажува видеото во кое се прикажани две девојки во авион, а кои после оваа сцена дефинитивно никогаш нема да бидат пријателки, а голема е веројатноста и да се затепаат.

Се почнало кога девојката од предното седиште, не водејќи сметка за оваа одзади, ја префрлила косата преку седиштето со намера да покаже кој е главен. Но оваа одзади не останала должна, па наместо да ја спушти топката решила да и се одмазди. 

Бидејќи не можела да гледа филм, тргнала во поход.

И додека првата ја зафрла косата наназад, оваа одзади и лепи гума за џвакање, лижавче, па косата дополнително и ја топи во каде. 

Погледнете ја и сами целата сцена: