Познат композитор, фронтмен на групата “Милиграм“, од неодамна нов директор на “Гранд“ продукција Александар Милиќ Мили ужива во брак со сопругата Нина со која е повеќе од една деценија.

Таа на познатиот музичар му подарила две деца, ќерка Миа и син Маркус. Мили и Нина се сакаат како од првиот ден на нивниот брачен живот и доста се посветени родители.

Инаку, Нина од Мили е десет години помладаи е вистинска убавица, поради што многу мажи се вртат по неа, а Мили е горд што има ваква жена покрај себе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)