Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)

• Чаир – 621

• Гази Баба – 1462

• Аеродром -1433

• Карпош – 1211

• Центар – 1188

• Кисела Вода – 1207

• Ѓорче Петров – 811

• Бутел - 539

• Шуто Оризари – 179

• Студеничани – 51

• Сарај – 148

• Арачиново -36

• Илинден – 246

• Сопиште – 62

• Чучер Сандево – 103

• Петровец –124

• Зелениково -68

• Странец – 174

• Нераспределен- 191

Најчитани вести