Познатиот латино заводник Роки Мартин не го крие своето сексуално определување, и со години ужива во љубовта со својот партнер Џван Јосиф. Него му се исполнила желбата да има големо семејство, со неговиот партнер четири деца.

Иако за својот приватен живот не сака многу да зборува, пејачот открил дека се соочува со прашања од својот син за тоа зошто има двајца татковци.

- Му објаснив дека постои жена која ја обожувам и која ми помогна да го донесам на овој свет. Ми го позајми нејзиниот стомак за да се родишт, а кога се роди те земав во прегратка. Одговоророт беше; “Во ред “ и продолжи да си игра- открил пејачот.

Инаку, Рики со својот партнер пред повеќе од една година станале татковци по четврти пат и го добиле синот Рен Мартин Јосиф.

Најчитани вести