Дејли Меил пишува дека сопругата на владетелот на Дубаи му дала на нејзиниот љубовник, британскиот телохранител, 1,2 милиони фунти да не зборува за нивната врска.

Исто така се дознава дека таа му купувала луксузни подароци за време на нивната 2-годишна врска, вклучувајќи часовник од 12.000 фунти и добро оружје.

Принцезата Хаја, шестата и најмлада сопруга на милијардерот Шеикот Мохамед Ал Мактум, го награди британскиот телохранител под услов да ја придружува каде и да оди.

Нејзиното неверство стана случај и во Високиот суд во Лондон, каде таа го доби старателството над двете деца што ги има со шеикот.

Најчитани вести