Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ преку фејсбук статус побара итно да се формира влада составена од експерти која ќе работи на подобрување на состојбите во здравството и економијата.

Формирање на Влада на експерти која што ќе може подобро да се носи и во здравството, и во економијата, и во евроинтеграциите.

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, November 20, 2020

Најчитани вести