ДОСТА Е, порча потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николски на Фејсбук.

-Три години лаги! Три години Заев лаже дека Македонија добила датум за преговори ама никако да каже КОЈ Е ДАТУМОТ? Три години лаги дека идентитетот е зачуван, а идентитетот е оспорен како никогаш порано! Три години слатки лаги за власт и пари. Три години лаги додека европската иднина исчезнува! Што е доста, доста е, напиша Николоски на Фејсбук.

Најчитани вести