Секс на српските шини! Возовите на некои луѓе очигледно не им служат само за да се превезат од точка А до точка Б, туку и за да задоволат одредени потреби.

Така и оваа двојка која е фатена на дело во возот кој сообраќал на релација Краљево - Јагодина. Мажот и жената се снимени додека „обавуваат работа“ среде воз. Очигледно не знаејќи дека ги „следи“ будно око на надзорната камера. 

Парот безгрижно уживал, иако што се вели кратко, ама слатко.  

Најчитани вести