Овој е шокантниот момент кога вработен во болница се тепа со пациент кого го падна на подот во чекалната и го клоца после  жестока кавга.

Видеото, снимено од сведок, прикажува како пациентите и персоналот вџашени гледаат додека двајцата учесници се тепале во болницата Витингтон, близу Холовеј во северен Лондон.

Најчитани вести