На денешното снимање на новата епизода од Ѕвездите на Гранд, Јелена Карлеуша повторно сите објективи ги заврте кон себе. Во студиото на Кошутњак таа се појавила во прилично „прибрано“ издание и со косата сплетена во плетенки. Што за неа е чудно, бидејќи во последно време се појавува во парчиња кои ретко кој би ги носел.

Денес дошла во светкаво фустанче во зелена боја, кое си е кусичко, да нема дилема, но тоа не е она што го привлекло вниманието. Сите ги забележале нејзините версаче-сандали во „нуд“ нијанса, кои одлично се вклопиле во изданието, а за нив интересно е дека чинат скромни 1 250 долари.

Најчитани вести