Пејачката и ќерка на трагично починатиот пејач Шабан Шаулиќ, Илда, гостуваше во „Магазин Ин“ кај водителката Сања Маринковиќ, каде со едно признание во врска со својот покоен татко ги изненади сите.

Искрено, јас и на мојот татко му кажав пред неколку години: „Ти си прекрасен татко, прекрасен уметник, родител и се останато, но со тебе не би живеела ни две минути“, признава Илда, која потоа откри како нејзината мајка гледа денес на нејзината изјава.

-И, што таа вели денес од оваа перспектива: „Сине, со него беше тешко, но без него е уште потешко“- кажа Илда и ги изненади сите во студиото.

Најчитани вести