Ја заслужува целата љубов на овој свет... 

Младата музичка ѕвезда Анастасија Ражнатовиќ ја отворила душата за мајкаи, фолк дива Светлана Цеца Ражнатовиќ. Не крие дека би сакала нејзината мајка да застане на “лудиот камен“

- Би сакала мајками да се омаже. Сигурно дека постои таков маж. Ако е судено, тоа ќе се случи. Таа е во цветот на својата зрелост и младост. Феноменално изгледа, емотивна жена, ја заслужува сета љубов на овој свет. Ќе се појави вистински маж за неа – рекла Анастасија.

- Треба да биде некој кој може да ја прати, кој е реализиран, да нема комплекси на ниска вредност. Да биде подеднакво успешен. Што се однесува на досегашните избори, да биле добри, ќе траева – додала таа.

Најчитани вести