Вељко се пошегувал, со што објавил фотографија на која пишува што се случува кога брачниот пар ќе се скараат.

Младиот боксер Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана не кријат колку се сакаат, а сега Вељко со шеговита објава изненадил.

Имено Вељко се пошегувал, па објавил фотографија на која пишува што се случува кога брачниот пар ќе се скараат, па со тоа алудирал на нивниот брак.

“Кога јас ќе се скарам со женами, не и давам да спие со мене на кауч, баш ми е гајле, нека се грчи на брачниот“, пишувало на фотографијата, а потоа тој и се обратил на Богдана:

“Да се знае“, и ја означил...

Најчитани вести