Секси адвокатката, Редона Кочи ги полуди нејзините следбеници со жешки фотографии на социјалните мрежи.

Таа позираше скрос гола друга девојка покриени со ливчиња од рози.

Редона Кочи е позната по своите жешки пози на социјалните мрежи.

Најчитани вести