Анастасија од Киев потрошила вистинско богатство на пластични операции и целосно го сменила личниот опис, а благодарение на несекојдневниот изглед станала вистинска Инстаграм сензација.

Оваа 30-годишна жена сакајќи да има истакнати јаболчици истите ги дополнувале повеќе пати.

„Секогаш сакав да изгледам поинаку и да се одвојувам од масата“, рекла.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ниже список моих любимых ароматов с parfumsity.com.ua 😀 То шо вы просили.❤️ И сразу напоминаю про акции ( 2=3, 3=6, 4=8 ит.д) плюс по моему промокоду justqueen миниатюра в подарок и ещё у них всегда бесплатная доставка😉 ❤️Tom Ford noir de noir ❤️Tom Ford oud wood ❤️Montale red vetyver ❤️montale mukhalat ❤️givenchy age ou demon le secret edition riviera(он с мерцающим блеском😻) ❤️ Versace bright crystal ❤️Armani si (который чёрный) ❤️Chanel chance Ещё много других,но на сегодняшний день это мои топ🖤

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

На прашањето дали мисли дека претерала, вели: Не, не мислам. Мислам дека се уште се мали и мислам дека наскоро ќе имам уште една корекција.  

Но не ги коригирала само јаболчиците, туку ставала и ботокс во челото, филери во усните, а ја преобликувала и вилицата. Внимание привлекува и со розовата боја на коса.

 

Најчитани вести