Златен ретривер по име Хари во Кзужу, Кина, стана хит на Интернет.

Хари живее во кинеско семејство во кое во еден момент започнала расправија. Поточно, 3-годишното девојче се налутило на нејзината мајка, која го искара.

Но, на семејното куче не му се допадна тоа. Хари ги покажа забите застана во одбрана на девојчето, а потоа и го гушна со шепата за да го утеши додека мајката престана да се кара.


Секогаш кога разговарам со ќерка ми со груб тон, Хари доаѓа и се обидува да ја заштити. Тој би го дал животот за неа, изјавила мајката за медиумите.

Најчитани вести