Денеска се асфалтираше улица "Илчо Димов во Ваташа. Градоначалникот Митко Јанчев информира и за реализацијата и на други проекти во општината чија реализација е во тек.

Исто така асфалтиран е патот кој ги спојува Долна Бошава и Горна Бошава. Градежните работи ги изведуваат Агенција за државни патишта и Општина Кавадарци, во должина од 850 метри.

Најчитани вести