Старлетата Сораја Вучевиќ објави фотографија од ресторан каде јаде шпагети, а носеше скудна комбинација од облека.

Всушност, како и во повеќето случаи, а сега ги истакна нејзините големи силиконски гради и деколтето кое изгледаше брутално.

Сепак,  следбениците забележаа и дека нејзиното лице повторно изгледа различно.

Во коментарите се пишува дека сигурно била на друга операција или претерала со фотошоп.

Повеќето се согласија дека таа повеќе не личи на себе!

Најчитани вести