Животот на 26-годишната манекенка Елосија Фонтес доби непредвидлив тек.

На 6 октомври оваа година таа беше пронајдена како талка по улиците на Рио де Жанеиро. Манекенката исчезна од Њујорк пред една година после ветувачката модерна кариера. Можеби стресот на модната писта и постојаните конфликти со нејзиниот сопруг Андре Бирлену, ја натерале оваа манекенката да ја направи оваа радикална промена.

Слична епизода се случила и на почетокот на 2019 година, каде Елосија исчезна пет дена од дома, а полицијата успеа да ја најде во населбата недалеку од нејзиното живеалиште. Во истиот период, нејзиниот сопруг побара развод срекна стекнување старателство над нивната 7-годишна ќерка. Разводот остави сериозни последици врз манекенката, која реши да се откаже од својата работа и да исчезне на крајот на 2019 година.

Кога беше пронајдена од полицијата на 6 октомври, таа била во мизерна состојба, облечена во валкана кошула и боса, пишуваат странските медиуми.

Најчитани вести