Пејачот Ѓорѓе Давид неодамна на својот Инстаграм објавил фотографија на која лицето му е унакажано и крваво, а главата завиткана, со што многумина свои колеги и фанови ги загрижил. На помислата дека му се случило, како и претпоставка дека пејачот на некој начин и не доживеал несреќа или инцидент во кој е претепан, многумина веднаш му се јавиле за да ја дознаат вистината за наводниот инцидент.

Она што е вистина, рокерот не доживеал никаков инцидент туку лицето му е нашминкано за снимање на една емисија од забавен карактер под назив “Луда ноќ“, во која учествувал со неколку колеги.

Ѓорѓе Давид се заблагодарил на сите на пораките и повиците на подршка, и им порачал на сите дека сега “навистина се гледа кои му се вистински пријатели“

Најчитани вести