Пред неколку дена вниманието на германските медиуми го привлече на поранешната полицајка која изјави дека дење работела во полиција, а ноќе како проститутка.

Таа раскажала дека оваа нејзина промена била инспирирана од сексуалните работнички што ги запознала за време на нејзиното работење како полицајка. Сара Келер, од Дујсбург, откри дека за прв пат на еротска забава била во 2011 година заедно со нејзина пријателка.

Се чувствував добро во полицијата, таа е добра работа, но чувствував дека нешто ме мачи. Сакав да направам и други работи што ми причинуваа задоволство, како што се сексуалните игри. Уживам кога им командувам на мажите, рече Сара.

Но како што се дознава Сара била протерана од полицијата, откако во јавноста излегоа некои фотографии со сексуална содржина, во групата полицајци во апликацијата „Whats App“.

Најчитани вести