Доказ дека социјалната мрежа Твитер е место каде што можат да се најдат многу информации е еден од фановите на Карлеуша кој нашол фотка од нејзината баба Даринка, мајка на Дивна Карлеуша која за жал почина.

Сите се изненадиле кога виделе колку Јелена личи на неа пред да се впушти во авантура наречена естетска хирургија.

Многумина виделе сличности со нејзиниот поранешен нос и очи на баба Даринка. Сепак, јагодиците им се исти на двете.

Најчитани вести