По завршувањето на летото повторно не чека темата која за жал ни е важна само 5 месеци во годината, посочува Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ.

„Во овој случај задолжително носење на (гас)маски на отворено е и оправдано. Водени пареи, издувни гасови, запалени депонии, што ли се има во нашето Скопје!?

Петре, до кај сме со загадувањето на воздухот?“ – праша тој.

Најчитани вести