Стрелец - Секогаш ги интересира вистината и само вистината. Тие нема да престанат да ве испрашуваат сè додека не им откриете некоја тајна, но бидете внимателни бидејќи тие нема да ја чуваат таа тајна долго за себе. Имаат тенденција да шират гласини и да претеруваат, особено кога мислат дека озборувањата се доволно сочни за да се претворат во интересна приказна.

Близнаци - Не можат да ја држат устата затворена, па затоа е подобро да не споделувате никакви тајни или планови со нив, особено ако се подготвувате за некое изненадување. Сепак, кога некоја тајна е сериозна, тие ќе се обидат да не ја пренесат, но ако станува збор за ситници, нема да чекаат долго за да му ги кажат на некој друг.

Девица - Тие се многу заинтересирани за животот на другите луѓе и како рибите ќе се обидат да ги откријат сите озборувања. Понекогаш тие можат да бидат себични и ќе ви помогнат само ако играте според нивните правила. Ако се обидете да им одолеете, тие ќе ви возвратат со откривање на сите ваши тајни, дури и на оние посериозните.

Најчитани вести