36-годишен маж се обесил пред ресторан на Палилула, во Белград. Телото било пронајдено околу 11 часот, а како што пренесуваат медиумите во соседството на лице место врие од полиција, а има и екипа на итната медицинска помош. 

Наскоро најавуваат повеќе детали.

Најчитани вести