Утре во 11:00 часот на улица „Бутелска“ – главната раскрсница започнува протест.

И покрај се никој нема слух за нашите основни барања и потреби! Во Бутел живее чесен народ кој нејќе да биде лажен и манипулиран!

Да излезе утре сите обедените, да го кренеме гласот за здравјето на нашите фамилии, за нашите деца, се наведува во најавата за протестот.

Најчитани вести