Жељко Ражнатовиќ покојниот сопруг на Цеца сите го знаеја по надимакот Аркан, но малкумина знаат дека имал уште еден. 

Имено, како што е објавено на страницата Легенди на деведесеттите, Аркан заведувал ред во еден дом во Ваљево каде го викале Хибрид. Така, и во полициските документи пишувало дека го викале и Хибрид. 

Повеќето, исто така, не ни знаат кој бил Аркан всушност. Малку кој би претпоставил дека водачот на Тигрите својот надалеку познат надимак го добил по главниот јунак на својот омилен цртан стрип - магионичарот Арканус!

Најчитани вести